سلام بچه ها
با عرض تسلیت به مناسبت سالروز رحلت رسول مکرم اسلام ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) و امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع).
سلام بچه ها
با عرض تسلیت به مناسبت سالروز رحلت رسول مکرم اسلام ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) و امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع).
کم کم دارم به این عادت می کنم که بی شما هم نمی توانم در خانه زندگی کنم. برای والدینتان پیامک ارسال کردم و برنامه ی تکالیف و وظایفتان برای هفته آینده را به اطلاعشان رساندم. محض اطلاع در این جا هم یادآوری می کنم که از تعطیلاتتان نهایت بهره را ببرید و از درس هایتان غافل نشوید. چشم امید خیلی ها به شماست. برای خودتان در خانه یک برنامه ی کاری با ریز مطالب و جزییات داشته باشید. برنامه ای که می نویسید سعی کنید عاقلانه باشد یعنی در حد توانتان باشد. برنامه ای ننویسید که نتوانید انجامش بدهید و بعد از چند روز از اجرای آن منصرف شوید. مطالعه ی درس ها و کتاب ها به خصوص آن هایی که حفظ کردنی هستند یکی از وظایف شما در منزل است.
وقتی که پدر یا مادر و یا بزرگتر شما می گوید فرزندم درست را بخوان هیچ وقت نگو درس ندارم یا معلمم چیزی نگفته است. نگفتن معلم دلیل بر نخواندن نیست. قرار نیست که معلم برنامه ی شما را در منزل هم بنویسد. این وظیفه ی شما ست که اوقاتتان را تنظیم کنید و درس هایتان را بخوانید. مثلا اگر شنبه امتحان ریاضی دارید دلیل بر این نیست که درس هایی مثل اجتماعی یا علوم را اصلاَ نخوانید. اتفاقاَ هنگامی که از درسی خسته می شوید برای تنوع و رفع خستگی هم که شده کتاب دیگری را برداشته و مطالعه کنید.
نکته ای را لازم است یادآوری کنم که اگر در زندگی نظم داشته باشید در تمام طول عمر موفقیت همراه شما خواهد بود و اگر بی نظمی را پیشه کنید بی مبالاتی و بی نظمی همراه شما خواهد بود. مهم ترین نشانه نظم در زندگی ما مسلمان ها نماز خواندن است. وقتی که در روز پنج نوبت در زمان مشخص با خدا راز و نیاز می کنیم نشانه ی این است که وقت شناس هستیم و نظم در تمام زندگی مان جریان پیدا می کند. با استفاده از الگوی نماز می توانیم برای تمام ساعات شبانه روزمان برنامه بریزیم تا هر کاری در زمان و مکان مناسب انجام شود. با این ایده هیچ کاری فراموش نخواهد شد و کار امروز به فردا نخواهد افتاد.
درحالی که به درسهایتان توجه دارید برخی مسایل خانوادگی مثل احترام به بزرگان و کمک به آن ها در انجام امور منزل را فراموش نکنید. در انجام کارهای منزل به مادرتان حتماَ کمک کنید. اگر مهمانی می روید یا کسی به خانه ی شما می آید سعی کنید آداب معاشرت را به بهترین نوع آن انجام دهید. مثلاَ هنگام صحبت کردن کسی با دقت در حالی که به او نگاه می کنید به سخنانش گوش بدهید و اگر در آن لحظه چیزی به خاطرتان می رسد منتظر بمانید تا صحبت گوینده تمام شود و بعد با صدای ملایم (نه گوشخراش) و شمرده شمرده و مختصر و کوتاه صحبت کنید. هنگام صحبت کردن خوشرویی و لبخند را فراموش نکنید. کارهای شخصی تان را حتماَ خودتان انجام دهید مثلا لباس های مدرسه و دیگر لباس ها را خودتان جمع آوری و در جای مناسب قرار دهید. کتاب ها و لوازم مدرسه تان را سر جای خودش بگذارید. جوراب هایتان را خودتان بشویید. با اعضای خانواده با حترام و نرمش برخورد کنید و ...